05 noviembre, 2009

Cita en Porrera


El detalle de toda la información que els Cellers de Porrera ofrecen a los amantes de los vinos del Priorat lo podréis encontrar aquí.

11 comentarios:

victor dijo...

hola Joan, hi aniràs?? jo no podré, arribaré a la comarca al vespre. Començo la campanya de Nadal de "Champagne Ruinart", estaré a Celler Vallés (Castelldefels). Es farà durant els mesos de novembre i desembre divendres i dissabtes, a quasi tota Espanya. No sé si farem degustació??!!

Salut

J. Gómez Pallarès dijo...

Hola, Víctor, malauradament no podré ser-hi. Tenia un compromís previ a Montblanc, en una cosa que munta la DO de la Conca de Barberà i quan acabi amb els temes de transport familiars, hauré d'anar cap allà. Ja els ho he comentat, perquè hauré de canviar garnatxa i carinyena per trepat!!!
Salut i bona feina amb el Ruinart!
Joan

Adictos a la Lujuria dijo...

Joan la cosa parece que promete en Porrera, el sábado estuve comiendo en la cooperativa y tras ver los que haceres en la mesa de selección de Vall Llach me entraron ganas de suspender mis compromisos de mañana, una lástima tampoco podré ir pero al que lo haga le recomiendo, no se si estarán todos, que caten esos vinos de las nuevas generaciones de Porrera y que difícilmente se pueden adquirir en el mercado.

Víctor estarás en el Celler Vallés? ya pasaré un día de estos ha dejarme aconsejar, precisamente vivo allí.

Saludos

J. Gómez Pallarès dijo...

Bien, David, sólo espero que lo nuestro no sea síntoma de nada y que vaya un montón de gente porque el esfuerzo y la oferta se lo merecen, sin duda.
Salut!
Joan

Jaume dijo...

Hola, Joan!

Fa temps que segueixo el teu fantàstic blog. Ens coneixem de la uab, segurament em recordaràs de la meva etapa de director del departament de matemàtiques.

Curiosament, jo també tinc un blog de vins: vinsdecatalunya.blogspot.com

Parlant de Porrera, avui (dissabte) no hi podré anar, però hi vaig ser ahir, aprofitant la "festa institucional" de la meva facultat. Estava tot enlluernador, amb una llum de tardor i uns colors fora de mida.... i molt més tranquil del que estarà avui!

Salut!

ESTAMOS EN PORRERA - CORAZON DEL PRIORAT dijo...

Volia comentar només que va ser un tasta espléndit, ple de gent.
El pitjor del dia:el temps, un vent apasionat i atronador, típic de Porrera. Aquí quan bufa, bufa sempre de valent.(I fred).
En un moment determinat, tots els presents van haver d´aguantar els ferros de la carpa gran sota la que estaven els cellers, si no haguéssin volat fins i tot les botelles.
Agraír la preséncia de tota la gent.
El gran interés que totho va posar en els vins dels elaboradors de Porrera.
I a Jaume, la seva visita, del divendres. Que ja em va informar el Paco que havia rebut un visitant inesperat i un bón aficionat.
Gràcies Jaume.

J. Gómez Pallarès dijo...

Naturalment que et recordo, Jaume. I no tenia la menor idea que compartíem passió!!! Benvinguda sigui la coincidència!
Jo vaig passar el dia a la DO de la Conca de Barberà i encara que el paisatge és molt diferent, el color de les vinyes de tardor era també esplèndid!
He intentat entrar al bloc a través de l'enllaç i no em deixa. Tornaré a provar-ho.
Salut.
Joan

J. Gómez Pallarès dijo...

M'encanta llegir això, Domi. Darrerament no tinc sort amb els meus compromisos previs i les cites que surten de Porrera. M'alegra saber que hi va haver molta gent i que us ho vau passar de primera: els vostres vins s'ho mereixen!
De vent, però, i fred de mestral, en va bufar per tot Catalunya. Montblanc em va rebre amb unes bones ratxes, però quan vaig sortir, la temperatura havia baixat en picat i el vent havia pujat també en picat!
Salut,
Joan

Jaume dijo...

caram! vaig deletrejar malament el link. A veure si ara ho faig bé:

vinsdecatalunya.blogspot.com

Salut!

Jaume

J. Gómez Pallarès dijo...

Ara sí, Jaume! I ja m'has encuriosit amb el darrer celler de què parles. Dissabte vaig conèixer una parella jove que comença també a fer vi a l'Empordà, a Mollet de Peralada (la Vinyeta, de Josep Serra), és a dir que ja tinc una mica d'excusa (per si calgués!), per tornar a l'Empordà!
Hem de fer el que solen fer els blocaires, oi?, intercanviar enllaços: jo ja he posat el teu.
Salut i bons vins!
Joan

Jaume dijo...

Conec bé la gent de La Vinyeta i m'agrada molt com treballen. Hi ha un parell d'entrades al meu blog sobre els seus vins. La setmana passada vaig tastar el seu "puntiapart", que em faltava perquè quan vaig passar pel celler l'havien acabat. Molt bo!

Ja he vist que has afegit el meu blog a la llista. Gràcies. Jo encara no sé com fer-ho, però ho aprendré aviat.

Salut!

Jaume

Publicar un comentario