10 junio, 2008

Jornades de la Penedesfera


Animada per un incansable Daniel García Peris, la Penedesfera que es mou al voltant dels blocs té una cita els propers dies 13 i 14 de juny a Gelida, al saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc (C/ Major, 8 i 10). S'hi parlarà de tot i jo, com a anoienc veí de la comarca (sóc d'Igualada), també m'hi sento identificat i no volia deixar de fer-vos arribar la informació. No parlaré, és clar, d'allò que no em toca aquí, però del que em toca, sí que us vull convidar a assistir a un taller de tast de vins i caves. El conduirà la nostra amiga Pilar, de Pilar Vi, amb la col.laboració de la gent de Gramona i de l'INCAVI, el 13 de juny a les 20 h. i es presentaran, tastaran i comentaran tres vins blancs amb característiques molt definides i tres caves d'aquesta il.lustre bodega de la comarca. És de franc, el poble és bonic, la Pilar és persona de tracte amable i sàvia, la Penedesfera va llençada i en Daniel ho encomanarà tot amb la seva energia duradora: el meu fat, altre cop, m'impedirà ser-hi per motius familiars, però si a vosaltres us és possible, no us ho perdeu.

Animada por un incansable Daniel García Peris, la Penedesfera que se mueve alredededor de los blogs tiene una cita los próximos días 13 y 14 de junio en Gelida, en el salón de Espectáculos de la Unió del Casal Gelidenc (C/ Major, 8 iy 10). Se hablará de todo y un servidor, como "anoienc" vecino de la comarca (S'hi parlarà de tot i jo, com a anoienc veí de la comarca (siy de Igualada) también me siento identificado y no quería dejar de haceros llegar esta información. No voy a hablar de aquello que no es propio de este blog, pero de lo que sí lo es, quiero invitaros a asistir a un taller de degustación de vinos y cavas. Lo llevará nuestra amiga Pilar, de Pilar Vi, con la colaboración de la gente de Gramona y del INCAVI, el 13 de junio a las 20 horas, y se presentarán, probarán y degustarán tres vinos blancos con características muy definidas y tres cavas de esta ilustre bodega de la comarca. Es gratis, el pueblo es bonito y Pilar es persona de trato amable y sabia, la Penedesfera anda lanzada y Daniel lo va a impregnar todo con su energía duradera: mi hado, de nuevo, me impedirá estar allí por motivos familiares, pero si a vosotros os es posible, no os lo perdáis.

4 comentarios:

Daniel García Peris dijo...

Joan,

Et perdràs aquestes jornades, però hauràs de trobar un forat a l'agenda per les jornades del 2009. Tornarem a insistir amb el vi i el cava!

Salutacions.

Joan,

Te perderás estas jornadas, pero tendrás que encontrar un hueco en la agenda para las jornadas del 2009. Volveremos a insistir con el vino y el cava!

Saludos

J. Gómez Pallarès dijo...

Prou greu que em sap, Daniel, però no es "pot matar tot el que és gras"!!!
Segur que hi haurà altres ocasions, com tu dius.
Que vagin molt bé i que siguin tot un èxit.
Salut
Joan

Pilarvi dijo...

Hola Joan,

Moltes gràcies per les paraules que em dediques.
Esperem que en una propera ocasió siguis tu qui pugui delectar a l'audiència i que jo ho pugui veure ;-)

De moment, esperem que totes les xerrades i taules rodones siguin un èxit.

Salut!
pilar.

J. Gómez Pallarès dijo...

Res que no et mereixis, Pilar, i segur que anirà bé i la teva presentació i explicació dels vins, un èxit!
Que vagi molt bé!
Joan

Publicar un comentario